Springa ett maraton utomlands

Tycker du om att resa och att löpa? Har du redan sprungit Stockholm marathon? Då kan det vara läge att anmäla dig till ett maraton utomlands.

Res och springa

Att resa och löpa är en mycket bra kombo. Du alltid kan ta med dig dina löparskor och springa på semestern. Ett härligt sätt att upptäcka ett nytt resmål. Men du kan också anmäla dig till ett lopp och kombinera att gå på museum och genomföra en löptävling. I resemagasinet Vagabond kan du få goda restips, men även läsa reportage av personer som tävlat på sina resor.

Maraton utomlands

Många gånger behöver du kvala in för att kunna delta i ett maraton. Är ditt mål en dag få springa på Fifth Avenue i New York, så är det smart om du har genomfört Stockholm maraton på en riktigt bra tid. Vilket maraton du ska satsa på beror på vilket land du vill resa till. Även om det kan vara lockande att delta i New York, Tokyo eller Berlin marathon, kända klassiker, så kan det ibland vara lättare att få en plats på ett litet mindre arrangemang. Sträckan är lika lång, utmaningen är lika stor. Men ofta billigare och inte samma tidskrav. Varför inte genomföra ett maraton på ett riktigt coolt ställe som Island?

Previous article

Fotboll

Next article

Göteborgsvarvet